Jakožto Brněnský patriot se ani já neobejdu bez cestování taxíkem. Přeci jen žiji ve velkém městě a dostat se někdy z jednoho konce na druhý prostřednictvím městské hromadné dopravy může být náročné. Těchto služeb využívám zejména v případě, kdy nemám času nazbyt a chci si užít komfortní jízdu až na místo. A to ať už jedu na důležitý zápas, na letiště, a nebo jen potřebuji odvoz domů, když s týmem slavíme až do noci.

Nejvíce přitom využívám právě služeb TOP1TAXI – 14011. Hodnotím pozitivně zejména jejich profesionalitu a ochotu vyjít svým zákazníkům vstříc. Nikdy jsem neměl problém s objednávkou vozu na stanovený čas a komunikace s řidičem probíhala na stejně skvělé úrovni. Líbí se mi i jejich vozový park. Všechny automobily, které mě odvážely, byly vždy čisté a útulné.

Již nesčetněkrát mě TOP1TAXI zachránilo v případě, kdy jsem opravdu nestíhal a potřeboval jsem se rychle dostat na místo. A za to jim patří mé velké díky.

Zároveň bych rád vyzdvihl službu Zbrojovka Taxi, která umožňuje fanouškům brněnského fotbalu jezdit za mnohem výhodnější ceny a zároveň dostávat ještě další benefity nad rámec. Navíc díky této službě každou jízdou přispíváte na brněnský mládežnický fotbal, což je pro mě nesmírně důležité i z osobního hlediska. Podporovat mladé a nadějné fotbalisty symbolizuje rozhodně správnou cestu i pro budoucnost fotbalu v Brně. Tato spolupráce je možná právě jen díky TOP1TAXI – 14011.

 

Líbí se mi, že TOP1TAXI se staví pozitivně i k seniorům a dětem. Nabízí tak služby Senior taxi a Taxi pro děti. Služba Senior taxi poskytuje starším lidem plný komfort, a to navíc za výhodnější ceny. V tomto případě navíc řidiči velmi ochotně pomáhají seniorům s nastoupením i vystoupením do vozu. A ne jinak než kladně lze hodnotit i službu Taxi pro děti. Pokud patříte mezi opravdu zaneprázdněné rodiče, může odvoz dětí do školy nebo třeba na kroužek zprostředkovat profesionální řidič. Děti si tak nemusejí odepřít to, co je baví a vy si nemusíte s cestováním dělat starosti. Zkrátka další skvělý nápad, který má v současném světě smysl.

Pamatuji si, že i ve svých studentských létech jsem dokázal ocenit studentské ceny. A stejnou filozofií se řídí právě i tato společnost, což se mi líbí. Studentům by se rozhodně mělo vycházet vstříc, a proto nápad se studentským tarifem jízdného plně podporuji.

A v neposlední řadě jsem vděčný i za službu Drink and drive. Tu využívám v případě, kdy na nějakou akci vyrazím vlastním vozem a dám si nějakou tu skleničku. Profesionální řidič se následně postará o můj odvoz vlastním vozem a já si tak můžu bez problémů užít večer s přáteli. TOP1TAXI zkrátka opravdu není co vytknout.